5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek kucakin tıklayın.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu keyfiyet kontrolör edilmelidir. 

Yangın merdiveni bapsı, binada başlayan yangınlarda insanoğluın hızlı ve sağlıklı bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı kapılardır. Spontane kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonrasında emniyetli intikali sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, mukteza standartlara uygun olarak yapım edildiği hin uzun müddet ihtimam verebilmektedir. Elbette falmlarının mazbut gestaltlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması derunin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Ekseriya yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın sırasında güvenliğin esenlanması ve muvafık şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında duman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, tütünın tahliyesini esenlayarak insanların elan güvenli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Kötü sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu Yangın Merdiveni Kapısı kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cenahı dizi otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma Yangın kapısı istanbul fiyatı odası yangın bapsı camlı olur.

Bu Yangın çıkış kapısı istanbul kapılar, yangın merdiveni evinsizluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların emin bir şekilde dışarı çıkmasını sağlar.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page